برگزاری کارگاه¬ صدابرداری رشته «فناوری صدا» در استودیو پژواک

۲۳ آبان ۱۳۹۶ | ۰۹:۴۹ کد خبر : ۱۳۲۵۲ اخبار و رویدادها
برگزاری کارگاه¬ صدابرداری رشته «فناوری صدا» در استودیو پژواک

درس "کارگاه صدابرداری 1" رشته فناوری صدا از ابتدای ترم تحصیلی جاری هر هفته در استودیو پژواک (واقع در حوزه هنری) برای دانشجویان ترم سوم این رشته برگزار می‌شود. در این کلاس­ها تکنیک­های اولیه میکروفن­گذاری برای سازهای مختلف وکار با کنسول صدای آنالوگ توسط استاد میلاد زنده‌نام به دانشجویان آموزش داده می­شود.
رشته فناوری صدا از مهرماه 95 برای اولین بار در ایران در دانشکده هنر دانشگاه آزاد اسلامی (واحد تهران مرکزی) تاسیس و تا به امروز در هر ترم تحصیلی پذیرش دانشجو داشته است. در این رشته علوم و فنون مرتبط با صدا و نیز کاربرد آن در تولید محصولات هنری ( موسیقی و فیلم) به صورت آکادمیک تدریس می‌شود.میلاد زنده­نام دانش آموخته­ی کالج موسیقی برکلی (کشور آمریکا) در رشته   Music Production and Engineering   است و در این کلاس­ می­کوشد تا دانشجویان را با تکنیک­های روز صدابرداری دنیا آشنا کند.