دریافت جایزه بین المللی Reddot award۲۰۱۸ توسطدانشجویان رشته طراحی صنعتی دانشکده هنر دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی

۰۳ آبان ۱۳۹۷ | ۱۰:۳۷ کد : ۱۴۲۹۱ اخبار و رویدادها
تعداد بازدید:۱۰۶۵
دریافت جایزه بین المللی Reddot award۲۰۱۸  توسطدانشجویان رشته طراحی صنعتی دانشکده هنر دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی

برگزاری مسابقات رددات(Reddot) از سال 1954 در کشور آلمان آغاز شد و پس از آن، همه ساله داوران مطرح و اساتید برجسته و صاحبان سبک از سراسر دنیا گردهم آمده تا براساس شاخصه های طراحی مانند زیبایی بصری، نوآوری، عملکرد و قابلیت تولید، برترین ها را انتخاب کنند.

مراسم مسابقه بین المللی طراحی کانسپت رددات در 28 سپتامبر 2018 با تقدیر 333 طرح برگزیده از 5640 طرح دریافت شده از 55 کشور جهان در سنگاپور برگزار گردید.

برگزیدگان از سرتاسر جهان در این مراسم باشکوه شرکت کردند و جوایز خود را در 3 سطح رتبه بندی: برترین برترین ها(Best of Best)، جایزه رددات (Reddot award)، شایسته تقدیر (Honorable (Mentions  دریافت کردند.

جایزه بین المللی رددات مربوط به بهترین های صنعت و طراحی در جهان می باشد و فرصتی است تا طراحان، ایده های خلاقانه و استعدادهای ناب خود را با کمپانی های بزرگ و طراحان برتر جهان به رقابت بگذارند.

امسال نیز، جوانان خلاق و توانمند ایرانی بار دیگر توانستند در عرصه بین المللی بدرخشند و طرح مفهومی جنسیس توسط طراحان : غزل سرمست، حامد مهرابی و ستاره حسین پور مطلق در این رقابت برنده جایزه رددات شد.

( ۳ )