نشست تخصصی زن در عرفان

۲۱ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۴:۲۷ کد خبر : ۲۶۶۷ اخبار و رویدادها
نشست تخصصی زن در عرفان

نشست تخصصی"زن در عرفان "با حضور جمعی از استادان ،کارکنان ودانشجویان دانشکده هنر توسط ریاست محترم دانشکده جناب آقای دکتر عبد الرضا مظاهری در روز سه شنبه مورخ 17/12/ 95 راس ساعت 30/10 در سالن دفاعیه این دانشکده برگزارشد  .  آقای دکتر مظاهری سخنان خود را با روایت مشهور در نزد عرفا یعنی "ان الله جمیل ویحب الجمال " آغاز کردند ودر ادامه مقایسه ی کوتاهی در مورد نگاه اسلام به زن ونگاه فمنیست ها وتفاوت این دو پرداختند ، سخنران محترم در ادامه به شرح حدیث " زکاه الجمال العفه وعقل النساء فی جماله وجمال الرجال وفی عقله "پرداخت  وبا اشاره به مرصاد العبادشیخ نجم الدین رازی ،زن را حاصل خالص بودن خلقت معرفی کردند .

در ادامه به طور ضمنی به مساله پوشش زن ولزوم آن برای حفظ مقام ومنزلت زن اشاره کردند . سخنرانی مذکور با ذکر صلوات برمحمد (ص) وخاندان پاکش در ساعت 45/11 به پایان رسید .

نظر شما :