برکزاری امتحانات نیمسال اول 96-95 (توجه مهم )

قابل توجه دانشجویان محترم

1- امتحانات پایان ترم نیمسال اول 96-95 دانشکده هنر از تاریخ 18/10/95 لغایت 30/10/95 راس ساعات مقرر (30/8-11-14 )  شروع می شود . 15 دقیقه بعد  از شروع امتحان درب ورودی ساختمان  مسدود شده  و به هیچ عنوان اجازه ورود به حوزه امتحانی داده نخواهد شد .

2-کلیه امتحانات در ساختمان هنر 2  دانشکده هنر واقع در چهارراه ولیعصر  برگزار خواهد شد.

توضیح : فقط امتحان درس دیکته موسیقی (رشته موسیقی ) و دروس هندسه 1 و هندسه 2                (رشته طراحی صنعتی )  استثنائا" در ساختمان فلسطین برگزار خواهد شد .

3- دانشجویان تا  نیم ساعت پس از شروع امتحان اجازه خروج از جلسه امتحانی را ندارند .

4- با توجه به مکانیزه شدن سیستم برگزاری امتحانات دانشکده ، کلیه امتحانات با توجه به ساعت ،  تاریخ و محل مندرج در کارت ورود به جلسه امتحانی برگزار خواهد شد. لطفا جهت شرکت در جلسه امتحانات، کارت خود را قبلا" کنترل فرمائید.

5- دانشجویان جهت ورود به محل برگزاری  امتحان باید الزاما" کارت ورود به جلسه خود را از سایت دانشگاه به آدرس stu.iauctb.ac.ir  تهیه نموده و همراه با کارت شناسایی عکس دار در جلسات امتحانی ارائه نمایند.

تذکر :  از ورود دانشجو بدون همراه داشتن کارت ورود به جلسه امتحانی جدا" جلوگیری بعمل      می آید و به هیچ عنوان در روز امتحان کارت ورود به جلسه صادر نخواهد شد .

6- بهمراه داشتن تلفن همراه، لپ تاپ،وسایل الکترونیکی ، کتاب و جزوات درسی ،کیف و ماشین حساب مهندسی پیشرفته در جلسات امتحانی ممنوع می باشد .

آموزش دانشکده هنر

چهارشنبه 24 آذر 1395  10:45